Ruta els 5 cims

El Centre Excursionista de Castellar organitza bianualment dues caminades – Ruta de les Ermites i Cinc Cims – que formen part del Circuit Català de Caminades de Resistència (C.C.C.R.) de la FEEC.

Com podeu veure a les seves característiques, es tracta de proves amb les que pretenem reinvindicar un excursionisme d’esforç però sense presses. Cal, doncs, estar preparat per a afrontar-les.

DATA

19/04/2021

RECORREGUT

46,3Km

DESNIVELL

Total 3.086m (+) i (-)

SORTIDA

de 7 a 8:15h

PUNTS AVITUALLAMENT
7

PUNTS CONTROL

9

PUNTS AL C.C.C.R.

17

INSCRIPCIONS

a partir de 2021

DIUMENGE 19 D'ABRIL DE 2021

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

INSCRIPCIONS

ON-LINE

del 17/02/2020 al 13/04/2020

LOCAL DEL CEC

C.Colom s/n, Castellar del Vallès, 15 i 16 d’abril

EL DIA DE LA MARXA

C. Colom s/n, Castellar del Vallès, 19/04/2020

Preus

DATA

MEMBRES FEC

NO MEMBRES FEC

(*assegurança)

del 17/02/2020 al 13/04/2020

Soci CEC: 15 €
No soci CEC: 23 €

Soci CEC: 22 €
No soci CEC: 30 €

15 i 16 d’abril

Soci CEC: 15 €
No soci CEC: 23 €

Soci CEC: 22 €
No soci CEC: 30 €

Dia de sortida 14/04/2020

Preu únic: 35 €

Preu únic: 35 €

*Als no membres del FEC els cobreix l’assegurança del FEC.

Normativa: General

 • Demanem a tots els participants que no llencin deixalles i que siguin respectuosos amb la natura, les propietats, les masies i els carrers i les places de les viles per on discorre la prova. L’omissió d’aquest precepte por ser motiu de desqualificació.
 • Els controls estaran situats a tots i cadascun dels punts de pas obligatori i acompliran, rigorosament, els horaris d’obertura i tancament indicats. El fet de passar per tots ells, dins del límit horari establert, dóna la classificació.
 • L’edat mínima de participació es de 14 anys a 31 de desembre de l’any de celebració de la caminada.
 • Els menors de 18 anys necessiten autorització escrita dels pares o tutors i han d’anar acompanyats d’un adult durant el recorregut.
 • L’entitat organitzadora no es fa responsable dels objectes (xandalls, motxilles, pals, etc.), que els participants deixin en els controls.
 • Per tal d’evitar molèsties als altres participants, no estarà permesa la participació amb gossos.
 • El fet d’inscriure’s representa la implícita acceptació d’aquesta normativa.

Normativa: Material

Es recorda que l’article 7 del reglament de C.C.C.R. de la FEEC indica que tots els participants hauran de proveir-se del següent material:

 • Manta tèrmica de 1,4 x 2 m mínim.
 • Motxilla.
 • Dipòsit per a hidratació amb una capacitat de com a mínim d’un litre.
 • Frontal amb recanvi en totes les caminades.
 • Material reflectant d`ús obligatori en encreuaments i trams de carretera.
 • Telèfon personal operatiu, amb el número de telèfon de contacte de l’organització i amb el GPS activat. Cal tenir la bateria carregada al 100% a l’iniciar la prova, amb un programari recomanat mínim instal·lat al mòbil per ser utilitzat en cas d’emergència.

Informació

Els diferents punts d’avituallament, sempre amb líquids i sòlids, són adequats i suficients per a completar la prova sense cap proveïment addicional. Tanmateix, es recomana portar sempre una cantimplora plena o alguna menudalla sòlida per tal de cobrir les necessitats que puguin sorgir entre ells.

Els organitzadors no faran cap mena de distinció entre el primer i l’últim arribat. Totes les persones que participen a la ruta, al control d’arribada podran recollir un record de la seva participació. També es lliurarà un petit diploma, que certifica l’horari que cadascú ha invertit, als participants que s’hagin classificat, és a dir, aquells que presentin el seu distintiu amb les signatures de tots els controls.

Hi haurà un servei d’assistència sanitària a càrrec de membres de Creu Roja.

Un equip escombra tancarà la prova resseguint íntegrament tot el recorregut, retirant la senyalització i donant per finalitzats els controls a la seva hora de temps màxim. Aquest equip sortirà del control de sortida 15 minuts desprès del seu tancament i abandonarà els successius controls una vegada aquests tanquin. Qualsevol participant que sigui avançat per aquest equip, es considerarà automàticament desqualificat a l’entendre que no pot acomplir l’horari màxim de pas pels controls.

En cas d’abandonar la prova és necessari comunicar aquesta decisió al control més proper o a l’equip escombra. Si això no és possible indiqueu l’eventualitat a un altre company que continuï la travessa per a que ho indiqui al control més proper. En qualsevol cas, recomanem deixar constància del sistema de retorn que cadascú pensa utilitzar.

L’entitat organitzadora no garanteix l’evacuació en cas d’abandonament, si bé procurarà ajudar i col·laborar amb tots els mitjans de què disposi. Les poblacions de Sant Llorenç Savall o Gallifa són indrets que poden oferir diverses possibilitats i opcions als participants.

El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la prova, la qual, no obstant, podrà ésser alterada o suspesa pels organitzadors si alguna circumstància greu ho aconsella. En qualsevol cas no es tornaran els diners de la inscripció.

Es realitzarà un reportatge fotogràfic del desenvolupament de la prova que es divulgarà en les xarxes socials habituals. S’entén que la participació a la prova comporta l’autorització per a la difusió de les imatges obtingudes.

El temps

Sabadell Catalonia Spain
6 juliol 2022, 05:07
Chubasco
O
22°C
2 m/s
 

Meteo Muntanya

Meteo muntanya

Agenda

#sotalalluna 2022

 • 20:00 / 23:45
 • 09
  Juliol
 • 16
  Juliol
 • 16
  Juliol
 • 09
  Setembre