LA PEL·LÍCULA I ELS RESULTATS 58ª MARXA INFANTIL DE REGULARITAT DE CASTELLAR DEL VALLÈS

7 oct., 2019

A continuació trobareu en els següents enllaços els resultats definitius de la 58ª Marxa Infantil de Regularitat de Castellar del Vallès. D’una banda els temps realitzats de les 230 parelles participants i de l’altra la classificació guanyadora d’aquest any.

La Comissió Organitzadora lamenta profundament haver de desqualificar a participants per motius que realment són aliens a ells. Ens trobem cada vegada més que hi ha adults que acompanyen els nens desvirtuant d’aquesta manera el sentit de la marxa. Es tracta d’una marxa infantil per fomentar l’aprenentatge dels infants per aprendre a desenvolupar-se en l’entorn natural i a caminar amb continuïtat de forma responsable i autònoma, i passar-ho molt bé envoltats de nens i nenes. Acompanyar-los no ajuda a aconseguir l’objectiu i crea desavantatge respecte a la resta de parelles. El reglament especifica clarament que és motiu de desqualificació anar acompanyat de persones no inscrites a la marxa.

D’altra banda la Comissió Organitzadora fa un gran esforç per tal que  la ruta estigui ben marcada i vigilada per tal que els nens s’hi sentin segurs i també els pares. Per tot això demanem que se’ns doni un vot de confiança els propers anys per tal de poder aconseguir que l’esdeveniment rutlli amb tota normalitat i que cap adult continuï acompanyant a cap infant.

Moltes gràcies

La Pel·lícula

Classificació 58ª Marxa Infantil de Regularitat de Castellar del Vallès

Temps resultants de tots els participants

Comissió Organitzadora 58ª Marxa Infantil de Regularitat

Col·laboradors

El temps

Sabadell Catalonia Spain
8 juny 2023, 09:44
Soleado
N
21°C
0 m/s
 

Meteo Muntanya

Meteo muntanya

Agenda

No Events were found.