Pujada del Pessebre a la Castellassa de Can Torres

14 des., 2014

La 49ena tradicional pujada del pessebre a la Castellassa de Can Torres ha congregat unes 90 persones, que han rebut el pessebre transportat per un grup de 6 persones que han sortit a les 7:30 del matí de la seu del Centre Excursionista de Castellar, carregant a la seva esquena la vella motxilla que contenia el pessebre construït pel soci de l’entitat i expert pessebrista Albert Antonell.

El camí cap amunt, fins al pla del Girbau, ha estat molt dificultós, en el que el grup expedicionari s’ha vist obligat a saltar per sobre, esmunyir-se per sota o esquivar per una banda els molts pins caiguts que esborraven la senda que els guiava.

Finalment han arribat al seu destí amb una certa puntualitat, cap a les 10 del matí, on, després d’esmorzar, s’ha iniciat la cerimònia de passar el pessebre de mà en mà, fins que el més jove de tots (la més jove en aquesta ocasió) l’ha lliurat al representant dels escaladors que l’havien de transportar fins al cim de la Castellassa.

Entretant s’ha cantat nadales, amenitzades per un grup de gralles, s’ha repartit torrons i neules i s’ha fet cagar el tió per al gaudi dels més menuts.

La propera edició serà la 50ena, en la que s’intentarà esmerçar esforços per a fer-la especial.

Moltes gràcies a tots i totes que ens han acompanyat.

El temps

Sabadell Catalonia Spain
22 març 2023, 19:32
Mayormente Nuboso
SO
17°C
1 m/s
 

Meteo Muntanya

Meteo muntanya

Agenda

No Events were found.