Projecció: L’aresta Brucs a l’agulla de l’Arbret. Crònica d’una clàssica històrica

14 nov., 2014

El Joan Cerdà amaga un gran personatge sota la seva aparent humilitat. Un home que ha fet l’alpinisme català, amb la seva història que arrenca, oficialment, quan va fer els 18 anys fent cordada de tres, amb els seu millor amic i la motocicleta, obrint vies allà on el seu pressupost els hi permetia per a omplir el dipòsit d’aquell transport de dues rodes. La seva constant dedicació el va portar a la dèria d’enfilar-se al punt més alt de les muntanyes que encara no havien estat trepitjades arreu del món, malgrat que la seva alçada no destaqués.

El passat divendres, dia 14 de novembre, els germans Masó ens van fer un regal amb la seva pel·lícula, en la que es posa de manifest la callada dedicació del Joan dins del món de la muntanya i de l’escalada, fent un repàs de la història en el que es passa de la corda de cànem i les escadusseres fixacions a les sofisticacions actuals, que ell defuig.

Moltes gràcies Joan, per la teva entusiasta aportació, i a l’Albert i l’Òscar Masó per donar-nos a conèixer la seva obra.

El temps

Sabadell Catalonia Spain
26 març 2023, 08:43
Soleado
SE
10°C
0 m/s
 

Meteo Muntanya

Meteo muntanya

Agenda

No Events were found.