Marxa Nòrdica – Curs d’iniciació

5 Juny 2021 09:00 / 13:00

Curs d’iniciació a la Marxa Nòrdica

Els dies 5 i 6 de juny, el Centre Excursionista de Castellar, organitza el 1er curs d’introducció a la marxa nòrdica.

El curs té com objectiu donar a conèixer la tècnica d’aquesta disciplina que va néixer a Finlàndia com una forma d’entrenament per als esquiadors de fons durant els mesos de l’estiu i que ha esdevingut un esport mundialment conegut i reconeguts els beneficis a nivell de salut que aporta a les persones que el practiquen.

Les persones inscrites al curs, hauran de portar calçat còmode i en cas de no disposar de bastons de marxa nòrdica, el CEC els facilitarà uns.

Les inscripcions s’hauran de fer de forma presencial al local del CEC c/Colom s/n en horari d’oficina de 7 a 9 de la tarda els dilluns, dimecres i divendres. Dintre d’aquests dies i horaris, també es pot demanar informació telefònicament al telèfon 93 7147305 o mitjançant el correu electrònic cecastellar@gmail.com

El preu del curs és de 20€ pels socis del CEC i de 35€ per les persones no associades a l’entitat. En cas de que els participants no disposin d’assegurança d’accidents, des de el CEC es tramitarà l’assegurança temporal de la FEEC.

Places Limitades

El temps

Sabadell Catalonia Spain
3 desembre 2022, 19:44
Cubierto
OSO
9°C
1 m/s
 

Meteo Muntanya

Meteo muntanya

Agenda

No Events were found.