Marxa Nòrdica – Curs d’iniciació

6 Juny 2021 09:00 / 13:00

Curs d’iniciació a la Marxa Nòrdica

Els dies 5 i 6 de juny, el Centre Excursionista de Castellar, organitza el 1er curs d’introducció a la marxa nòrdica.

El curs té com objectiu donar a conèixer la tècnica d’aquesta disciplina que va néixer a Finlàndia com una forma d’entrenament per als esquiadors de fons durant els mesos de l’estiu i que ha esdevingut un esport mundialment conegut i reconeguts els beneficis a nivell de salut que aporta a les persones que el practiquen.

Les persones inscrites al curs, hauran de portar calçat còmode i en cas de no disposar de bastons de marxa nòrdica, el CEC els facilitarà uns.

Les inscripcions s’hauran de fer de forma presencial al local del CEC c/Colom s/n en horari d’oficina de 7 a 9 de la tarda els dilluns, dimecres i divendres. Dintre d’aquests dies i horaris, també es pot demanar informació telefònicament al telèfon 93 7147305 o mitjançant el correu electrònic cecastellar@gmail.com

El preu del curs és de 20€ pels socis del CEC i de 35€ per les persones no associades a l’entitat. En cas de que els participants no disposin d’assegurança d’accidents, des de el CEC es tramitarà l’assegurança temporal de la FEEC.

Places Limitades

El temps

Sabadell Catalonia Spain
22 març 2023, 21:17
Parcialmente Cubierto
N
15°C
0 m/s
 

Meteo Muntanya

Meteo muntanya

Agenda

No Events were found.