Nova junta al Centre Excursionista Castellar

5 maig, 2022

 

El passat 5 de maig de 2022 es va presentar la nova junta del Centre Excursionista de Castellar, que encara un mandat de quatre anys, a partir d’ara. La directiva es va donar a conèixer en la  convocatòria de l’assemblea general de socis i assemblea extraordinària convocada per a designar una nova junta després que el passat mes de gener s’hagués de constituir una junta provisional per la renúncia precipitada de la presidència de la junta anterior.

A partir d’aquest mes de maig entomen el mandat els següents representants: com a presidenta, Carme Pelayo Moreno; com a vicepresidenta primera, Patrícia Piñol Garcia; com a vicepresident segon, Rafa Serra Llanas; com a tresorer, Josep Serrà Gili, i com a secretària, Montserrat Arderius Matas.

La junta que s’ha constituït vol fer seguir incrementant el número de socis, que és un repte que ja venia de juntes anteriors. També es vol potenciar el nou Esplai Corriol, que es va iniciar fa poc temps amb la intenció d’oferir al poble un esplai enfocat al lleure amb la intenció de ser una porta d’entrada a l’aprenentatge de la tècnica  i coneixements a la muntanya.

El fet que tres dones es posin al capdavant de l’entitat aportarà, de ben segur, una mirada diferent a l’entitat. Call destacar que una de les dones que s’incorpora a la junta és força jove, i això serà un punt clau d’aquesta nova junta, per a demostrar que aquí també hi ha lloc pels joves.

Actualment, el C.E.C. compta amb 920 socis, aproximadament. Contempla les seccions de Muntanya, Anar-hi anant, Fotografia, Grup Familiar, Grup Juvenil, GAME, Marxa Nòrdica, BTT, Dibuixant Castellar (urban sketchers), l’Esplai Corriol i Espeleologia.

 

El temps

Sabadell Catalonia Spain
8 juny 2023, 10:21
Más claros que nubes
SSO
22°C
0 m/s
 

Meteo Muntanya

Meteo muntanya

Agenda

No Events were found.