NOTES PER ALS COL·LABORADORS DE LA 52a MARXA INFANTIL

28 set., 2012

A les 8 del matí sortirà el grup de controls i vigilants de la Marxa de la plaça del Pito de can Barba per anar-se situant en els punts previstos, sota la guia d’en Joan Roura, mentre la resta de l’equip prepararà el control de sortida dels infants.
Allà es lliurarrà a cada equip el material necessari. Cada control disposarà dels telèfons dels altres per a qualsevol necessitat, i us preguem que no abandoneu el lloc de control fins que passi l’equip que fa d’escombra, que tanca la marxa. Si heu de marxar, comuniqueu-ho al dit equip.
Per qualsevol accident personal dels participants es disposarà del servei d’ambulància, primer a Castellar Vell, i després a l’arribada al poble, abans del carrer del Pont, abans d’arribar al semàfor de la carretera de Sabadell. Si fos el cas informeu als caps de l’organització, que restaran pendents de qualsevol incidència en el decurs del matí.
Els col•laboradors, a l’arribada, després de retornar el material usat, esteu invitats a participar d’un petit aperitiu al local del Centre. Us hi esperarem.
Recordeu que el lliurament de premis serà el proper 17 de novembre, dissabte a les 6 de la tarda a l’Auditori Miquel Pont.
Gràcies, un any més, per la vostra disponibilitat i suport!

El temps

Sabadell Catalonia Spain
8 juny 2023, 11:03
Soleado
O
23°C
1 m/s
 

Meteo Muntanya

Meteo muntanya

Agenda

No Events were found.