NO SOM UN GRUP

6 nov., 2012

Sabem que hi ha qui segueix les nostres sortides d’espeleo mensualment al butlletí, doncs bé, sentin-t’ho molt, a partir del mes de juliol-agost, no sortirà publicat al Butlletí res d’espeleo a no ser que se’ns demani.
Les nostres publicacions d’espeleo van començar animades pel veterà soci Josep Sors, que ens va animar a posar-ho al Butlletí com una cosa diferent a part de caminar. Amb l’arribada de les noves tecnologies, se’ns va aconsellar publicar-ho en el format que ho hem estat fent fins ara. Més tard se’ns va limitar la publicació a 3 sortides per mes, fins aquí d’acord.
Entenem que se’ls doni preferència primer als grups del Centre. Tenim entès, que el Butlletí està al servei del soci, doncs bé, resulta que no, ja que se’ns ha dit que no som cap grup i no tenim cap tipus de preferència en publicar quelcom al butlletí, quan pensem que és interessant perquè en un Centre Excursionista hi caben tot tipus d’activitats, i si volem publicar alguna cosa hem de ser un “grup” per força (això ja sembla una dictadura).
En la pàgina web del Centre: http://centrexcursionista.entitatscastellar.cat, a la columna esquerra del costat de la foto de portada, podeu consultar les nostres sortides a l’apartat d’ESPELEOLOGIA.

El temps

Sabadell Catalonia Spain
5 juny 2023, 04:53
Despejado
N
15°C
0 m/s
 

Meteo Muntanya

Meteo muntanya

Agenda

No Events were found.