Lliurament de premis de la Marxa Infantil

23 nov., 2015

El passat dissabte 14 de novembre es va celebrar l’entrega de premis de la 54a Marxa Infantil de Regularitat. La festa va començar amb unes paraules d’agraïment del president del CEC, en Jesús Gómez per la col·laboració altruista del més d’un centenar d’amics voluntaris, els quals van ser el veritable cor del bon funcionament de la Marxa. A continuació, va fer palès unes paraules d’encoratjament pel nou relleu en l’organització de la Marxa de Regularitat, enguany portada a terme conjuntament amb el Grup Familiar, i per acabar,va adreçar unes paraules al públic més jove, animant-los a continuar participant en properes edicions. Els infants assistents van deixar molt clar que, amb la companyonia i el bon ambient que la caracteritza, la Marxa, sempre tan ben acollida per a tots, tant per les parelles d’infants com per les parelles mixtes, té i tindrà molts anys de continuïtat.

I sense més preàmbuls es va projectar un vídeo de les millors imatges de la Marxa, elaborat per un col·laborador i amb l’ajut de les fotografies fetes pels fotògrafs també voluntaris que van estar distribuïts al llarg de tot el recorregut i que van anar captant els millors moments.

El nombrós públic que va assistir a l’acte va gaudir una bona estona recordant la caminada. Ens hi vam poder veure tots!!!

Acabada la projecció, i després d’unes paraules d’encoratjament i motivació que ens va dirigir el nostre alcalde, Ignasi Giménez, es va procedir a l’entrega de copes i medalles  a tots els premiats, que amb gran alegria i orgull recolliren de mans del sr. alcalde i del president del CEC.

I com en les edicions anteriors, tots els participants de la caminada van sortir amb una fotografia de record, obsequi del CEC com agraïment a la participació en la 54a Marxa Infantil de Regularitat.

Enguany, 158 parelles van poder gaudir d’un excel·lent recorregut.

Una vegada més ha quedat demostrat que al CEC hi ha molts col·laboradors que gràcies a la seva participació desinteressada i altruista, poden arribar a organitzar aquestes grans activitats.

Amb grans persones, es poden fer grans  esdeveniments!!

Gràcies a totes i a tots pel vostre esforç i participació!!

GUARDEU-VOS LA DATA DE L’ANY QUE VE: 02/10/2016        !!

_DSC6579/><br />
<img class=
_DSC6662

 

 

 

El temps

Sabadell Catalonia Spain
26 març 2023, 07:58
Despejado
O
11°C
3 m/s
 

Meteo Muntanya

Meteo muntanya

Agenda

No Events were found.