Estrena oficial del documental ‘La roca del pastor’

2 març, 2018

Amb motiu del 50è aniversari de la pujada del pessebre a la Castellassa de Can Torras i amb la idea original de Dani Sagrera, des de el Centre Excursionista de Castellar  es va impulsar la producció del documental ‘La Roca del Pastor’.

El documental ha estat inaugurat oficialment el divendres dia 2 de març dins de la mostra de cinema Bram 2018. Avanç de la projecció, els directors Dani Sagrera i Raül Esteve, en una distesa  entrevista conduïda per Marina Antúnez, explicaren al públic els antecedents que els han portat a realitzar el Documental i el seu desig de donar-lo a conèixer en el nostre àmbit territorial i en varis festivals de cinema de muntanya .

Documental històric d’escalada. Explica diferents successos relacionats amb l’escalada transcorreguts a la Castellassa de Can Torras, al Parc Natural de Sant lloreç del Mnt i l’Obac. És un documental que resumeix la història de l’escalada al nostre país des de la proximitat. És també, però, un testimoni que ens passeja per moments culturals, polítics i socials que han influenciat el país amb l’escalada de fons.

Feu clic en aquest enllaç per accedir al tràiler de la Roca del Pastor

Feu Clic en aquest enllaç per accedir al reportatge de L’Actual

Any: 2017

Directors: Dani Sagrera Rius i Raül Esteve Soto

Edició: Raül Esteve Soto

Música: Marta Esteve Soto

Disseny de so: Domènec Latorre Altarriba

So: Sandra Ramonet Formatger

Càmeres: Raül Esteve Soto, Jaume Muntada Comes, Joan Vives Castells, Martí Llobet Baró, Jordi Pascual Roca, Jordi Serra, Dani Sagrera Rius

Dron: Marc Subirana

Amb la participació de: Txell Pascual Castella, Josep M. Torras, Òscar Masó, Dani Brugueroles, David Vallhonrat, Armand Ballart, Jaume Clotet “Paca”, Amadeu Pagès, Martí Llobet, Toni Gil, Joan Soler

Amb el suport de: Centre Excursionista de Castellar, Ajuntaments de Castellar del Vallès i Matadepera

 

El temps

Sabadell Catalonia Spain
8 juny 2023, 09:42
Soleado
N
21°C
0 m/s
 

Meteo Muntanya

Meteo muntanya

Agenda

No Events were found.