Els Cinc Cims. Excel·lent!

25 abr., 2019

El passat 7 d’abril, es va celebrar la XIV edició de la prova excursionista de resistència per muntanya Els Cinc Cims i que forma part del circuit català de caminades de resistència organitzat per la FEEC.

El recorregut, circular  de 52 km i amb un desnivell acumulat de 4564 mtrs, discorre per camins i corriols enllaçant els cims de la Mola, el Montcau (de pujada opcional per part dels participants), St. Sadurní de Gallifa, el Pic del Vent i el Puig de la Creu.

Enguany, s’han inscrit a la prova 400 participants i 355 son els que van finalitzar el recorregut. El dia 7 d’abril, meteorològicament parlant va ser un dia força variable, amb vent, pluja, fred, sol i calor.

Des de les xarxes socials, s’han rebut moltes mostres de felicitació en referència a la bona organització, els bons avituallaments i la bona atenció i predisposició dels voluntaris vers als participants. En aquest sentit, s’ha de fer un agraïment especial al director de la prova Joan Estalrich i a tots els voluntaris que fan possible aquest esdeveniment.

El temps

Sabadell Catalonia Spain
29 setembre 2022, 04:10
Parcialmente Cubierto
ONO
16°C
1 m/s
 

Meteo Muntanya

Meteo muntanya

Agenda

Marxa infantil Regularitat

  • 00:00
  • 02
    Octubre
  • 09
    Octubre
  • 06
    Novembre