Convocatòria d’eleccions de nova Junta en Assemblea Extraordinària

14 oct., 2013

1. Per finalització del mandat de l’actual Junta directiva a finals d’any, es convoca Assemblea extraordinària amb l’únic punt de procedir a les eleccions per formar nova Junta Directiva el divendres 25 d’octubre a les 21:00h. en el local del Centre.
2. La convocatòria es fa pública a la premsa local, L’actual i Forja. i en el butlletí de setembre, i se’n deixarà una còpia en el tauler d’anuncis del Centre.
3. La convocatòria informa dels aspectes següents:
a) Queden vacants els càrrecs de president, vicepresident, secretari, tresorer i vocal del butlletí.
b) Poden ser electors i candidats tots els socis majors d’edat que no tinguin suspesa la condició de soci durant el període electoral.
c) Es procedirà a designar la Junta Electoral, integrada per tres membres i tres suplents, entre els socis que mostrin interès a formar-ne part i es presentin a la reunió de la Junta del 17 de setembre a les 21:00 al local de l’entitat, mitjançant sorteig, si és necessari, per diferenciar els components oficials dels suplents.
d) El cens electoral estarà disponible a la secretaria del Centre, a partir del 2 de setembre. Les reclamacions s’hauran de presentar a la secretaria abans del 8 d’octubre per tal que es puguin gestionar.
e) El termini de presentació de les candidatures dels aspirants a les vacants queda establert des del dia 2 de setembre al 7 d’octubre.
f) Les candidatures es podran presentar de forma individual o en equip, fent-hi constar el nom i cognoms, el DNI, un telèfon de contacte i, si es vol concretar, el càrrec a què es presenten- La documentació haurà d’anar signada.
g) Les candidatures presentades es faran públiques entre el 9 i el 15 d’octubre al tauler d’anuncis de l’entitat i el cap de setmana del 19 i el 20 d’octubre a la premsa local, encara que només n’hi hagi una.
h) Els electors hauran de ser socis en actiu dins el període electoral abans de procedir a la votació el dia 25 d’octubre, que tindrà lloc al local social de l’entitat, al carrer Colom, s/n, entre les 17:00 i les 20:30 h.
i) El mateix dia 25, un cop fet l’escrutini de vots, es procedirà a la proclamació dels noms dels membres elegits, que hauran de prendre possessió dels càrrecs en el termini d’un mes o, com a màxim, a principis del gener del 2014.
j) En cas que es presenti una sola candidatura, es procedirà a proclamar-la guanyadora en lloc de fer-se eleccions.
Castellar del Vallès, 16 de juliol del 2013
La Junta Directiva

El temps

Sabadell Catalonia Spain
8 juny 2023, 10:24
Más claros que nubes
SSO
22°C
0 m/s
 

Meteo Muntanya

Meteo muntanya

Agenda

No Events were found.