El Puig de la Creu

30 abr., 2007

Sortim de la font de la plaça Major. Pugem pel carrer del General Boadella, la plaça Mestre Gelonch i el carrer de Sant Llorenç fins al carrer de Canyelles; un cop en aquest carrer, agafem el carreró de la dreta, i caminem entre horts fins trobar una pista forestal més ampla, i marxem cap a l’esquerra. Uns metres més endavant trobarem una cruïlla, però nosaltres continuem per la pista principal uns 100 metres més, per agafar el camí que puja a mà dreta. Arribem a la Font dels Casots.

Continuem pel corriol que surt per l’esquerra, tornem a la pista i continuem cap a la dreta. Arribarem a una cruïlla que porta a Mas Canyelles. Deixem el trencall de l’esquerra i continuem per la pista fins arribar a la Font dels Gossos. Ens trobarem una altra cruïlla.

Deixem la pista i agafem el corriol que puja a la dreta. El seguim deixant petits senders que anem trobant a mà dreta. Topem amb una altra cruïlla i girem pel corriol de l’esquerra. Arribem a la pista i continuem cap a la dreta fins al Puig de la Creu.

És recomanable donar la volta a l’ermita i observar l’àmplia panoràmica. Tornem a marxar pel camí que hem vingut. Caminem només uns metres, fins arribar a un corriol que baixa a mà esquerra, i seguirem els senyals grocs. Arribem a la Font del Gurri. Continuem pel corriol de l’esquerra, que es troba una mica abans d’arribar a la font. Girem a la dreta fins a topar amb una nova cruïlla, on també girarem a la dreta. Aquí deixarem els senyals grocs.

Continuem i, a poc més d’un quilòmetre, arribarem a Can Padró. Continuem recte, pel camí que hi ha entre la bassa i la casa, en direcció a Castellar, arran de camps, i seguint els corriols frests, que ens portaran fins a la Font del Cosidor. Seguint per aquest camí arribarem al nucli passant pel costat del Col·legi El Casal. Aquí deixarem el camí i agafarem la desviació cap a la dreta fins arribar a l’Era d’en Patasques.

Baixem pel carrer del Puig de la Creu, continuem escales avall pel carrer del Centre fins a la plaça Major, on hem iniciat el recorregut.

El temps

Sabadell Catalonia Spain
8 juny 2023, 10:37
Soleado
O
23°C
1 m/s
 

Meteo Muntanya

Meteo muntanya

Agenda

No Events were found.