COVID-19

1 abr., 2020

Comunicat

Castellar del Vallès 29 de març de 2020

El passat 12 de març, la junta del Centre Excursionista de Castellar va emetre un comunicat on s’indicava l’ajornament de totes les activitats previstes durant els quinze dies següents i el tancament de la seu social de l’entitat fins a nova ordre. Aquesta decisió es va adoptar un cop es va tenir coneixement de la resolució de la Organització Mundial de la Salut (OMS) que declarà el brot de coronavirus COVID-19 de pandèmia global, i per tal d’anticipar les mesures restrictives que enteníem que estaven a punt d’aplicar-se.
Passats aquests quinze dies, les mesures restrictives en quan a la mobilitat de les persones per tal d’evitar la ràpida propagació del virus i en conseqüència el col·lapse del nostre sistema sanitari, han anat en augment. En aquests moments, tota la nostra societat, excepte aquelles persones que realitzen activitats considerades bàsiques, resta confinada en els seus domicilis.

En aquests moments el número d’afectats i el nombre de morts a causa de l’epidèmia sobrepassa amb escreix les primeres previsions més pessimistes. Però hi ha una dada esperançadora i és el número de persones que han aconseguit superar la malaltia.
Les previsions són de seguir confinats per un temps impredictible, però amb la certesa de saber que si ho fem bé evitarem la propagació de la malaltia i abans podrem tornar a la ‘normalitat’ ara tant desitjada.
Considerant la incertesa actual, per una banda hem ajornat amb data indefinida la 30a edició de la travessa Castellar a Montserrat que teníem prevista fer el dia 22 de març. Intentarem posar-hi data quan tot això passi. Alhora, hem cancel·lat la XIII edició de la Ruta de les Ermites prevista per al 19 d’abril, ja que aquesta prova es realitza dins del marc de les caminades de resistència que organitza la FEEC i el calendari en quan a dates, és molt restrictiu. Pensem que amb aquesta decisió es facilita la tasca a la Federació.
En funció de l’evolució dels esdeveniments, anirem adequant el calendari de les properes activitats.
Animem a tots els socis a mirar endavant amb esperança i il·lusió; aquest es un ‘cim’ dels difícils, però si ens mantenim ferms aplicant totes les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, sens dubte ho aconseguirem.
Volem expressar el nostre condol a les persones que en el decurs del temps de confinament han perdut algun familiar o amic i les circumstàncies han impedit acomiadar-se com cal.
No volem acabar el comunicat sense abans fer un sincer reconeixement de gratitud envers a totes aquelles persones que en aquests moments difícils treballen i vetllen per la salut, l’abastiment, la seguretat i el benestar d’aquesta societat confinada.

La Junta

 

El temps

Sabadell Catalonia Spain
5 juny 2023, 05:27
Despejado
N
15°C
0 m/s
 

Meteo Muntanya

Meteo muntanya

Agenda

No Events were found.