21a. Trobada Excursionista – Aplec de les Arenes

3 juny, 2018

Avui un centenar d’excursionistes ens hem aplegat a l’Ermita de les Arenes per commemorar la 21a trobada excursionista a l’ermita de les Arenes.

L’acte ha estat organitzat per l’Associació d’Amics de l’Ermita de les Arenes  juntament amb el Centre Excursionista de Castellar.

El temps no era massa propici i les previsions amenaçaven pluja, però la natura ens ha respectat i ha permès que es podes gaudir d’un matí amb el cel tapat i amb bona temperatura.

De bon matí, una trentena d’excursionistes han sortit caminant des de Castellar fins les Arenes guiats pel Jaume Torrens i han arribat a l’Ermita, on esperaven el resta dels assistents,  amb els peus secs desprès de travessar el riu Ripoll, que baixa encara amb força aigua,  per un indret que en Torrens ja havia localitzat dies enrere.

La Missa oficiada pel Mossèn Ramón Villarino, ha permès recordar a tots aquells excursionistes que ja no estan entre nosaltres però que han deixat una petjada imborrable  en el camí que han recorregut.

La Coral Xiribec, amb un bon repertori de boniques cançons,  ha estat la protagonista d’amenitzar l’estona fins la hora de fer un most per preparar la tornada.

En resum una jornada plena de bons moments i que ja ens ha engrescat a preparar la propera edició del 2019.

Ens hi veiem !!!!

El temps

Sabadell Catalonia Spain
5 juny 2023, 06:04
Despejado
N
15°C
0 m/s
 

Meteo Muntanya

Meteo muntanya

Agenda

No Events were found.